Magángéppel közlekedik majd a helyszínek között. 


Chris Froomi (Sky) 2017. augusztus 12-én szombaton Kazahsztán fővárosában, Asztanában vesz részt egy kritériumversenyen, majd másnap, augusztus 13-án Hollandiában szintén egy hasonló rendezvényen, a ProfWielerrronde Ette-Leur versenyen. Ahhoz, hogy Európa egyik végéből a másikba jusson, a holland szervezők biztosítanak majd számára repülőgépet.

A négyszeres Tour de France győztes már az elmúlt hetekben is szorgoskodott a különböző meghívásos és magas pénzdíjjal kecsegtető Tour-utáni kritériumversenyeken (ahova a hagyományok értelmében egy TDF-győztesnek illik is elmenni), összességében mintegy 40 ezer eurót kerekezett ezalatt össze.

Asztanában egyébként az ottani Expo kapcsán rendeznek verseny, melyre Nairo Quintana (Movistar) Mikel Landa (Sky) és az a Fabio Aru (Astana) is részt vesz, aki egyébként csapattársaival egyetemben már egy ideje reklámozza a mezén a kiállítást.

Froome jelenleg Morzine-ban edz több csapattársával, és arra készül, hogy 1995 óta  (mióta a verseny átkerült kora őszre) ő legyen az első olyan bringás, aki megcsinálja a Tour-Vuelta duplát.

(forrás)


Share To:

Pethő Anita

Pethő Anita (1980) kulturális szakíró és sportújságíró

Hozzászólások: