Richie Porte jövőre már a Trek-Segafredónál? - TOURázzunk együtt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

TOURázzunk együtt

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRSPORT BÖLCSÉSZ SZEMMEL

Post Top Ad

Post Top Ad

A TOURázzunk együtt
2018 decemberében új helyre költözött!
Keresd az új címen (kattints!):

2018. június 27., szerda

Richie Porte jövőre már a Trek-Segafredónál?

Tényleg beindult az átigazolási póker. 

kép forrása

Miután a BMC jövője több, mint bizonytalan (emiatt eleve már csak 2018 végéig kötöttek vagy módosítottak szerződést  a versenyzőkkel), a bringások már javában más csapatokkal tárgyalnak a jövőjükről. Kétségkívül az egyik legnagyobb hírértéke annak lesz, hova igazol majd Richie Porte.

A legutóbbi pletykák szerint a szerencsés csapat a Trek-Segafredo lesz, akiknél Alberto Contador visszavonulása óta nincs igazi topkategóriás összetett menő. Hosszú ideig úgy volt, hogy Geraint Thomas érkezik majd, de a tavaszi szezon során a csapat elvesztette érdeklődését a walesi versenyző iránt, aki valószínűleg marad majd a Team Sky-nál.

Ugyancsak hírbe hozták korábban Simon Yates-t  is a Trek Segafreadóval, de  a Mitchelton-Scott jócskán felverte az árát, így letettek a leigazolásáról.

Richie Porte jó választás lenne számukra, hiszen a 33 éves versenyzőnek komoly tapasztalata van, jól teljesít az egyhetes versenyeken is, a csapat egynapos specialistái pedig kiválóan tudnák őt segíteni a többszakaszos versenyeken.

Hivatalos bejelentés  szokás szerint augusztus 1. után várható.

(forrás

Post Top Ad