A Bora még legalább 2021-ig marad a kerékpársportban - TOURázzunk együtt

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY

TOURázzunk együtt

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁRSPORT BÖLCSÉSZ SZEMMEL

Post Top Ad

Post Top Ad

2018. április 15., vasárnap

A Bora még legalább 2021-ig marad a kerékpársportban

A Paris-Roubaix is nagyon dobott a márka ismertségén. Folytatódik a német sikertörténet: a 2010-ben még NetAppként színre lépő kontinentális (harmad osztályú) csapat, mely a későbbi években  a Bora-Argon 18 néven is szerepelt, az elsődleges névadó szponzor Bora cégnek köszönhetően még legalább további három idényben meghatározó tagja lehet az elit mezőnynek.

A csapat életében nyilvánvalóan Peter Sagan leigazolása hozott nagyon nagy változást, ennek (és a világbajnok WorldTour pontjainak) is köszönhetően kapták meg 2017-ben a WorldTour licencet.

A konyhai eszközöket gyártó családi vállalkozás (melynek reklámjait már jó ideje láthatjuk a kerékpárversenyek közvetítése közben) tulajdonosa,Willy Bruckbauer  elégedett az elmúlt évek fejleményeivel, hiszen köszönhetően a kerékpárosok jó teljesítményének, a cég valóban képes volt szintet lépni nemzetközileg is márkaismertség terén.

Ralph Denk, a Bora-hansgrohe sportmenedzsere arról beszélt, hogy a Bora további együttműködési szándéka is jelzi, szakmailag jó úton jár a csapat. Azáltal, hogy hosszútávra tervezhetnek, nagyobb figyelmet szentelhetnek a fiatal tehetségeknek is.

(forrás)

     

Post Top Ad