1.szakasz
2017. július 1. szombat
Düsseldorf - Düsseldorf 
(14 km, egyéni időfutam)
Friss: 
1. szakasz eredmények

Profil:


Térkép:


Utolsó kilométerek:


Mini-itiner: 
Az első versenyző 15:15-kor rajtol el, az utolsó nagyjából 18:48-ra érkezik.
A pályát kb 16 perc alatt lehet teljesíteni.

Indulási sorrend/rajtidők

Előzetes esélylatolgató: 
Ha Németország és időfutam, akkor bizony Tony Martin (Katusha-Alpecin) neve jut először mindenkinek eszébe - nem véletlenül. Martin az egyik nagy esélyese a mai szakasznak, és annak, hogy német területen (a 2. szakasz egyébként majd átvezet Belgiumba) viselhesse a sárga trikót. Martinon már többször volt a legendás megkülönböztető meg, de Németországban megszerezni nyilván teljesen más lesz, és tovább lendítheti a német közönség és a profi kerékpársport közötti nagy kibékülés folyamatát.

Martinnak persze nem lesz sima ügy az esetleges szakaszgyőzelem, hiszen ott lesz még Primoz Roglic (Lotto NL- Jumbo) is, aki az utóbbi időben elég sokat tett azért, hogy szerepeljen minden ilyen és ehhez hasonló esélylatolgatóban.

Az élen végezhet még a friss brit bajnok (egyéni időfutam + mezőnyverseny), Steve Cummings (Dimension Data) és a friss spanyol időmenő bajnok Jonathan Castroviejo (Movistar) is.

Továbbá: Jos van Emden (Lotto NL- Jumbo), Maciej Bodnar (Bora-Hansgrohe), Luke Durbridge (Orica-Scott), Michael Matthews (Team Sunweb).


A legfrissebb infókért kövesd a TOURázzunk együtt Facebook oldalát!
Share To:

Pethő Anita

Pethő Anita (1980) kulturális szakíró és sportújságíró

Hozzászólások: