Damiano Cunegónak és csapattársainak például így.
Damiano Cunego (Lampre - ISD) a napokban a Mapei Sport Service központjában járt, ahol néhány vizsgálatnak kellett alávetnie magát.


Ahogy a Lampre csapatorvosa elmondta, ezek a felmérések, azok adatai is segítségére lesznek majd a versenyzőknek a felkészülésben, még akkor is, ha most még nincs pontos programtervük a jövő szezont illetően.

Cunego így kommentálta a szezonja végét, a pihenést és a felkészülést illető terveit:

"Vasárnap volt az utolsó versenyem a szezonban, Japánban, hosszú volt ez a 2011. Az év során csodálatos pillanatokat és kevésbé örömtelieket is átélhettem, de nem bánok semmit. A legjobbat adtam magamból, és a csapat támogatását is köszönöm. Most néhány hétig pihenek, a családommal leszek, talán Zanzibárban töltjük ezt az időt. És aztán remélem, részt vehetek néhány  ralliversenyen, mielőtt kezdetét veszi a téli edzésprogram november utolsó hetében."

(Forrás: italiancyclingjournal.blogspot.com) 

További képek a Lamprés srácok erőnlétfelmérésről a cyclingnews képgalériájában

Ezzel a cikkel veszi kezdetét a TOURázzunk együtt blogon a 2012-es szezonra történő felkészülésről szóló cikksorozat. 
A témát illetően kövesd a felkészülés 2012 címkét. Téli edzőtáborozás, tervek a 2012-es évre, és hasonló tartalmú bejegyzések leszek itt megtalálhatóak. Értelemszerűen időnnt kereszteződve más kategóriákkal.
Share To:

Pethő Anita

irodalomkritikus, irodalomtörténész, újságíró

Hozzászólások: